Videohouse Aanbiedingen

20HE hoog, 11HE diep

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

19 inch flightcase, 20 HE hoog en 11 HE diep. Plaatmateriaal 9mm berken met 1 mm HPL en zwarte backing. Heavy Duty hoek-, en sluitprofiel, 4 handgrepen, 6 grote vlindersloten automatic, stalen rackprofiel voor en boven, volledig bezet. Wielplaat voorzien van 2 geremde en 2 ongeremde 100mm Penn-Elcom blauwe zwenkwielen.

(afgebeelde flightcase: 20 HE hoog, 11 HE diep)

Standaard leverbaar in: zwart, blauw, grijs, rood en wit. Meer  kleuren op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het stalen rackprofiel is zowel voor als boven volledig bezet met kooimoeren. Hierdoor kan de flightcase ook helemaal ingericht worden met alleen maar 1HE apparaten of blindplaten.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Deze flightcase is aan de binnenkant voorzien van zwarte backing folie. Deze flightcase kan ingezet worden als mobiele geluidset op scholen of bij bedrijven, of als audiotower voor bv soloartiesten.

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Optioneel kan er gekozen worden voor een scharnierende servicedeur. Door de servicedeur kan je tijdens installatie of onderhoud makkelijk bij de achterkant van de ingebouwde apparatuur komen. 

 

 
 
 
 
 
De optionele servicedeur is eenvouding te openen en te sluiten met 2 Slamlid sluitingen. De servicedeur heeft aan de binnenkant zwarte backingfolie waardoor deze eenvoudig schoon te maken is.
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

Artikelnummer 932011W