Videohouse Aanbiedingen

Avid SC48 Venue

Avid SC48 flightcase

 

 

 

 

 

3-delige audiomixer flightcase, met deksel voor en deksel boven. 

Compleet met "Doghouse" voor het netjes wegwerken van de aansluitingen aan de achterkant van de audiomixer. Voor een goede demping rust het geheel op 50mm ETHA foam.

 

 

Avid SC48 flightcase wielplaat

 

Ook bij de wielplaat zijn vlindersloten geplaats die toch goed bereikbaar zijn. De wielplaat is bevestigd aan het bovendeksel, waardoor tijdens het gebruik de wielen niet in de weg zitten aan de achterkant. 

 

 

 

Avid SC48 flightcase gesloten

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze flightcase is voorzien van 10 grote automatic vlindersloten. Alle automatic vlindersloten zijn reverse geplaatst, waardoor de sloten nergens in de weg zitten of dat er bekabeling achter de sloten blijft hangen. Er zijn 16 inbouwhangrepen geplaats waardoor de flightcase op alle mogelijke punten te verplaatsen is.

 

 

 

 

  

Avid SC48 flightcase zonder deksel

 Avid SC48 flightcase monitorvak   Avid SC48 flightcase manual vak

 

In het bovendeksel is een aparte ruimte voor het beeldscherm en een losse ruimte voor de manual en mousepad.

Er is ruimte voor 2x 2HE rack apparatuur. Voor het toetsenbord maar bijvoorbeeld ook voor een cd speler.

 

 

 Avid SC48 flightcase gesloten doghouse    Avid SC48 flightcase open doghouse detail 1     Avid SC48 flightcase open doghouse detail 2       

 

 Avid SC48 flightcase open doghouse

 

 

Bij grote audiomixer flightcases wordt er aan de achterzijde een zogenaamd "Doghouse" gemaakt. Dit is een afsluitbaarbinnenwerk om de open achterkant van de audiomixer te beschermen en tevens alle kabels netjes weg te werken. Meestal worden de "Doghouses" uitgevoerd met 2-delig scharnierende deksels. Zowel links als rechts is er een opening voor de aan en afvoer van kabels.