Videohouse Aanbiedingen

Panasonic AW-HE50

Flightcase Panasonic AW-HE50Flightcase speciaal voor een Panasonic AW-HE50 pan-tilt HD camera. Deze compacte flightcase heeft alles wat er nodig is om de Panasonic HD camera eenvoudig en snel aangesloten te krijgen op een mobiel regie systeem.

De vlindersloten zijn "reverse" geplaatst, waardoor tijdens het gebruik de vlinders niet in de weg zitten. 
 

Standaard leverbaar in: zwart, blauw, rood en grijs. Andere kleuren op aanvraag.

 

 

 

 

 Flightcase Panasonic AW-HE50, open

 

 

 

 

 

Deze flightcase is gemaakt van 5,5mm meranti met 1mm HPL en zwarte backing aan de binnenkant, 1 handgreep, 2 medium vlindersloten automatic. 

In de basis is een uitneembare etage gemonteerd, waar de Panasonic AW-50HE HD camera op gemonteerd kan worden en waar de netvoeding netjes onder weggewerkt kan worden. 

 

 

 

 Flightcase Panasonic AW-HE50, connector

 

 

 

In de basis van de flightcase is een K&M opbouwflens gemonteerd met een diameter van 35mm om het geheel op een speaker statief te kunnen plaatsen. Er zijn 2 Neutrik BNC doorvoer connectoren, 1 Neutrik ethernet connector en 1 Neutrik Powercon connector aanwezig om de HD camera te kunnen voeden en te besturen. 

 

 

 

   Flightcase Panasonic AW-HE50, trusscoupler

 

 

 

 

 

Aan de onderkant van de flightcase is een M8 schroefdraad aanwezig om een trusscoupler te monteren. Hierdoor kan de flightcase 180º gedraaid aan een truss gehangen worden. Bijvoorbeeld om de flightcase met Panasonic AW-50HE tijdens een concert uit het zicht op te hangen bovenin het lichtplafond.