Videohouse Aanbiedingen

WhatsApp Service!

 

 

 

Eén miljard mensen, verdeeld over 180 landen, gebruiken WhatsApp. En dat aantal blijft stijgen. In Nederland staat het dagelijks aantal gebruikers op maar liefst 9,8 miljoen. Door de mogelijkheden met tekstberichten, foto's en video's, is het ideaal om te communiceren met familie en vrienden. Maar waarom heeft een bedrijf als The Videohouse dan WhatsApp?

 

Het gebruik van WhatsApp is wereldwijd dus enorm. En hoewel het voornamelijk door particulieren gebruikt wordt, zie je tegenwoordig dat bedrijven het ook steeds vaker inzetten. Zij gebruiken het als communicatiemiddel om snel antwoord of advies te kunnen geven aan klanten. Het is persoonlijker dan mailen, voorkomt telefonische wachttijden en het werkt efficiënter als het gaat om het versturen van foto's en/of video's.

 

The Videohouse biedt door middel van WhatsApp Service klanten de mogelijkheid om snel antwoord te krijgen op vragen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over een artikel uit een van onze webwinkels? App ons gerust! Of wil eerst advies voor je een flightcase laat bouwen? Het kan allemaal. The Videohouse staat op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor je klaar!