Videohouse Aanbiedingen

Drumpodium 1800x1600

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drumpodium van 1800 millimeter breed x 1600 millimeter diep. Opengeklapt heeft het podium een hoogte van 470 millimeter. De podiumvloer heeft 6 afneembare steunen. Plaatmateriaal 9mm berken met 1 mm HPL. Heavy Duty     hoek-, en sluitprofiel, 4 handgrepen, 8 grote vlindersloten automatic, 3 wielplaten voorzien van 4 geremde en 2 ongeremde 100mm Penn-Elcom blauwe zwenkwielen.

 

 

 

 

 

 

 

Het grote voordeel van dit drumpodium ten opzichte van andere drumpodia, de transport breedte is slecht 640 millimeter. Hierdoor past dit podium bijna altijd door een standaard deuropening.

 

 

 

 

 

 

 

 

De drumvloer is gemaakt van 21 millimeter berken multiplex. Stevig genoeg voor de meest robuuste wilde drummer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om tijdens het drummen niet met je drumkruk van het podium af te schuiven, zit er precies achter de drummer een opstaande rand op de drumvloer waar de drumkruk tegenaan kan schuiven. Geen angst voor drummers met hoogtevrees.

 

 

 

 

 

 

 

Onder de drumvloer is voldoende ruimte voor het opbergen van alle statieven. Ook zijn er 2 extra vakken voor bekkens en ander kleine spullen zoals drumstokken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

 

 

 

Artikelnummer 40516

(afgebeelde flightcase: 1650 x 1000 x  640 mm, BxHxD )

Standaard leverbaar in: zwart, blauw, grijs, rood en wit. Meer  kleuren op aanvraag.