Videohouse Aanbiedingen

Drumpodium 1800x1700

Deze flightcase heeft opengeklapt een vloerafmeting van 1800x1700mm.

 

Bij het ontwikkelen van deze Heavy Duty flightcase is er voor gekozen om het drumstel speelklaar opgesteld op het podium van de flightcase te monteren. Het is een kwestie van binnenrollen, 3 bovendelen verwijderen, achterdeel podium uitklappen en spelen maar! Dit binnen een tijd van 2 minuten. Welke drummer of stagehand wil dit nou niet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De podiumvloer is gemaakt van 18mm berken en bekleed met zwart tapijt. De randen zijn beschermd met geannodiseerde aluminium profielen.

 

 

 

 

 

 

 

 

De 500mm overhangende podiumvloer rust op een stalen frame waardoor zelfs een extreem actieve drummer zich geen zorgen hoeft te maken over de belasting op deze podiumvloer.

Het stalen frame is eenvoudig vast te zetten door een snelkoppeling en ook na afloop van het optreden gemakkelijk te demonteren.

 

 

Voor de wielbasis is gekozen om de wielen iets meer naar binnen te plaatsen dan standaard gebruikelijk is. De hartmaat tussen de wielen is 850mm, waardoor deze 1200mm brede flightcase toch eenvoudig over een standaard ramp gereden kan worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om extra stevigheid te bieden aan de hoeken in de 2 middendelen van de flightcase, zijn deze extra verstevigd met 3mm dikke aluminium hoekprofielen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op verzoek van de opdrachtgever zijn in deze drumcase 2 luiken gemaakt. Om tijdens een optreden extra showelementen te kunnen toevoegen. Deze ruimte kan tijdens vervoer goed gebruikt worden voor het opbergen van extra materieel. De netto opbergruimte is 1400mm x 1180 x 338mm. De vloer in deze ruimte is van zwart betonplex, waardoor deze tijdens een show niet zichtbaar is en door de geheel gladde phenollaag kunnen attributen eenvoudig onder het podium doorgeschoven worden. De luiken zijn van binnen en van buiten te openen door middel van mini Slamlid sluitingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.