Videohouse Aanbiedingen

46 inch lift case

 

Deze flightcase is gemaakt van 9 millimeter berken met 1 millimeter HPL. Voorzien van vier handgrepen en vier grote Slamlid sluitingen. 

Standaard leverbaar in: wit, zwart, blauw, rood en grijs. Andere kleuren op aanvraag.
(buitenafmetingen afgebeelde flightcase: 1140 x 869 x 585 mm  (B x H x D)

 

 

 

 

 

 

 

Omdat het deksel met Slamlid sluitingen in de flightcase ligt, wordt de flightcase tijdens het vervoer niet hoger dan wanneer er een standaard deksel gebruilkt wordt. (dit was op verzoek van de klant) Tijdens het gebruik, wanneer het scherm met de lift uit de flightcase komt, is er in de flightcase ruimte om het deksel op te bergen in de flightcase.

 

 

 

 

Deze flightcase is voorzien van een electrische flatscreen lift, waardoor het LED scherm met 1 druk op de knop vanzelf uit de flightcase komt en automatisch stopt op het hoogste punt. Deze lift heeft een maximaal hefgewicht van 65 kilogram. Met een slag van 1000 millimeter is deze lift geplaatst in een flightcase meteen een mooie vervanger voor een losse LED standaard. Dit scheelt bovendien veel tijd en ergernis bij het opbouwen van bijvoorbeeld een stand. De lift werk met de bijgeleverde RF handzender, maar ook met de ingebouwde schakelaar.

 

 

 

Optioneel is deze flightcase uitgevoerd met een twee-delig gelamineerd werkblad, waardoor de hele opstelling ook gebruikt kan worden om mobiel aan te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de video!

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

Artikelnummer 40568