Videohouse Aanbiedingen

98 inch scherm case

 

9mm berken met 1 mm HPL en zwarte backing aan de binnenkant, 14 inbouwhandgrepen, 4 hoekhandgrepen, 7 grote vlindersloten automatic.

 

Standaard leverbaar in: zwart, blauw, rood en grijs. Andere kleuren op aanvraag.

(buitenafmetingen afgebeelde flightcase: 2325 x 1450 x 500 mm  (L x H x D) hoogte met wielen 1600 mm)

 

 

 

 

Het deksel aan de voorzijde is volledig van de flightcase af te halen, waardoor het 98 inch scherm eenvoudig uit de flightcase te halen is. Het met etha foam beklede frame in de flightcase staat onder een hoek van 12 graden. Je zet eenvoudig het scherm in de flightcase zonder deze vast te zetten, plaatst het deksel op de flightcase en het scherm kan tijdens het transport niet meer bewegen. De maximale schermafmetingen voor deze flightcase zijn 2230x1330 mm.

 

 

 

 

 

 

 

In het deksel van deze flightcase zitten 2 blokken etha foam die tijdens het transport het 98 inch scherm beschermen. Op deze manier hoeft het scherm tijdens het transport niet vastgezet te worden.

 

 

  
 

 

 

 

 

 

Het onder een hoek van 12 graden geplaatste frame in deze 98 inch flightcase heeft rondom foam, waardoor alleen de buitenste rand van het beeldscherm op het foam rust en het eigenlijke beeldscherm in de flightcase nergens op rust en dus tijdens transport niet kan beschadigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

Artikelnummer 40688