Videohouse Aanbiedingen

75 inch lift case

 

Deze flightcase is gemaakt van 9 millimeter berken met 1 millimeter HPL. Voorzien van 8 handgrepen en 4 grote vlindersloten automatic MOL3. 

Standaard leverbaar in: zwart, wit, blauw, rood en grijs. Andere kleuren op aanvraag.
(buitenafmetingen afgebeelde flightcase: 1783 x 1498 x 585 mm  (B x H x D))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze lift flightcase heeft een SmartMetals XXL lift met een liftvermogen van 120 KG. Deze lift heeft 2 elektrische kolommen voor een extra stabiel hefvermogen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze flightcase is voorzien van een elektrische SmartMetals flatscreen lift, voor extra grote schermen. Deze lift waarborgt extra stabiliteit door 2 hefkolommen voor bij LED schermen tot 85 inch. De op en neer bediening zit vast achter op de lift gemonteerd zodat deze altijd te bedienen is. Met 1 druk op de knop komt het LED scherm vanzelf uit de flightcase en stopt automatisch op het hoogste punt. Deze lift heeft een maximaal hefgewicht van 120 kilogram. Met een slag van 1000 millimeter is deze liftflightcase meteen een mooie vervanger voor een losse LED standaard. Dit scheelt bovendien veel tijd en ergernis bij het opbouwen van bijvoorbeeld een beursstand. De lift werk met de ingebouwde schakelaar.

 

 

 

Optioneel kan deze flightcase uitgevoerd worden met een drie-delig afdekblad, waardoor de lift en bekabeling in de flightcase niet meer zichtbaar is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase, andere wensen, of de actuele prijs weten? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

Artikelnummer 40594