2x 75 inch LED TV case

Flightcase voor 2x 75 inch LED TV case

 

 

9mm berken met 1 mm zwart HPL en zwarte backing aan de binnenkant, 16 handgrepen, 2 grote vlindersloten automatic MOL3. Deze flightcase heeft een 2-delig scharnierend deksel waardoor het deksel er niet afgetild hoeft te worden. Dit scheelt extra krachtinspanning bij deze hoge flightcase.

 

 

 

 

 

 

Standaard leverbaar in: zwart, blauw, rood en grijs. Andere kleuren op aanvraag.

(buitenafmetingen afgebeelde flightcase: 1809 x 1039 x 632 mm  (L x H x D) )

 

Flightcase voor 2x 75 inch LED TV case

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de flightcase is ook plaats voor 2 complete Audipack 700 floorstands met quickrelease en een hoogte van 2020 mm (390702) Groot voordeel is dat de floorstands niet helemaal uit elkaar gehaald hoeven te worden voor transport. Het bovendeel en de 2 onderste aluminium profielen passen in het uitneembare binnenrack. 

 

Flightcase voor 2x 75 inch LED TV case

 

 

 

Ook de 2 zware stalen voetplaten passen in de flightcase. Tijdens het vervoer staat het uitneembare binnenrack boven de zware voetplaat, waardoor deze tijdens het transport niet kan verplaatsen. 

 

 

 

 

 

Flightcase voor 2x 75 inch LED TV case

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze flightcases passen 2 stuks 75 inch LED TV's. De 2 schermen kunnen gescheiden van elkaar in de flightcase worden gezet en de floorstand bevestiging kan achter op de schermen blijven zitten tijdens transport.
Het deksel is bovenin voorzien van 20mm zacht polyether foam, waardoor de LED TV's extra beschermd zijn tijdens het vervoer.

    

Flightcase voor 2x 75 inch LED TV case

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar deze flightcase? De afgebeelde flightcase bouwden wij voor onze klant voor € 1598,00 excl. BTW en verzendkosten. Andere wensen, of deze flightcase bestellen? Neem contact met ons op per telefoon, mail of stuur een WhatsApp'je.

 

Artikelnummer 40561